Храмов празник в село Козарево

На 25 август 2018 г. с камбанен звън и празничен водосвет, отслужен от Архимандрит Димитрий, започна храмовият празник в с. Козарево.
Приветствено слово към жителите и гостите на селото поднесе Георги Чалъков- заместник-кмет на община „Тунджа“. Той сподели, че с всяко идване е приятно изненадан, защото всеки път вижда по една реализирана идея, свързана с благоустрояването на селото. Приветствие поднесе и кмета на с. Козарево – Теодора Тачева, която благодари на всички хора с добри сърца, помогнали за изграждането на Божият храм и отправи към всички пожелания за здраве, дълъг живот и сили.


Сред гостите бяха кметове и читалищни секретари от съседни села, както и много приятели на с. Козарево. Празничната програма продължи с прекрасното изпълнение на певиците от Фолклорен ансамбъл „Тунджа“. За всички гости бе поднесен курбан за здраве, дарен от семейство Атанаска и Петко Павлови.
Празникът се превърна в един незабравим ден, който е доказателство, че всички добри намерения и благородни идеи могат да се превърнат в реалност само тогава когато има чистосърдечни и обединени хора!