41 годишна ямболлийка получи седмичната награда на НАП

41 годишната Анна Стефанова – Донева спечели седмичната награда  от лотарията с касови бележки. Дамата получи в офиса на НАП- Ямбол смарт часовник от 42- та седмица на третото издание от лотарийната игра. Регистрирала е в сайта близо 1000 фискални бона и един от тях се е оказал печеливш. Анна по професия е технолог на напитки, но се смята за голяма късметлийка и не веднъж е печелила от томболи и игри. Вярва в институцията НАП и смята, че дисциплината и гражданският контрол са емблема на всяко развито общество.В данъчната лотария имат право да участват всички български граждани, които са навършили 14 години и регистрират фискалните си бонове в интернет, на специално създадения за целта сайт – www.kasovbon.bg. Както и през миналата година, данните, които трябва да бъдат въведени за участие, са стойността на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата бележка. Няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките, допълват от НАП.

   Фискални бонове за над 4,5 милиона лева са регистрирани до този момент от град Ямбол Те участват в надпреварата за голямата награда от 50 хиляди лева в третия сезон на Лотарията с касови бележки на Национална агенция за приходите. Общият брой на регистрираните досега от жителите на облсатта  касови бележки надхвърля 1537. През сайта на агенцията са извършили регистрацията 672 потребители, останолите ползват мобилни приложения.

   През октомври миналата ямболлия грабна месечната награда от Лотарията на НАП като банковата му сметка се увеличи с 2 000 лева, припомнят от НАП Ямбол.