Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ с концерт за Деня на Ямбол

Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ са поредната култова българска група, която идва за концерт в Ямбол за празника на града. Ще ги видим в неделя, 16 юни, на площада пред общината, малко преди на сцената да се качат звездите от „Джипси Кингс“, които ще дадат и кулминацията на събитието. Началото е в 20.00, входът е свободен.

„Приятели, елате да се видим и да празнуваме заедно!“, призовава в специално обръщение Стефан Вълдобев. „Обичайните заподозрени“ са в състав: рок-легендата Иван Лечев, виртуозът на ударните Стоян Янкулов – Стунджи,  топ-басистът Веселин Веселинов – Еко и китарната звезда Мирослав Иванов.

Публиката ще чуе безапелационните хитове „По-полека“, „Холивуд“, „Рай“, „Към“, „Едно“, „Тази песен не е за любов“, „Фойерверк“, „Аз ли съм или не съм“, „Бряг с цвят най-зелен“, „Сняг над Сахара“, „Хромозоми“, „Обичам те, мила“ и много други.

Ямболлии и гостите на града ще имат възможността да изкарат невероятен рок купон с тях,  месец преди старта на новото им лятно турне. Този път то включва мащабни концерти само в пет  български града – София, Бургас, Варна, Созопол и Пловдив.