БЧК- Ямбол ще отбележи Световния ден на Червения кръст и Червения полумесец – 8 май

Уважаеми дами и господа,

 

 Имаме удоволствието да Ви поканим за участие в честванията по повод отбелязването на 8-ми май – Световен ден на Червен кръст и Червения полумесец.

 

Тази година мотото, което ни обединява е „ПАЗИМ ХУМАННОСТТА ЖИВА!“

 

       8 – ми май е ден, в който обединяваме усилия за да покажем силата и постиженията на Международното червенокръстко движение, приноса на доброволци и служители, отдали ценно време в подкрепа на най-засегнатите членове на обществото. Възможност за утвърждаване възприемането на червенокръстко движение, като значим фактор за намаляване и предотвратяване на уязвимостта във всичките й форми и се изтъкне многообразието на нашата дейност. 

     По този повод са  предвидени следните инициативи:

 

08 май 2024г. /сряда/

 

 14:00ч.:  Поклонение с поднасяне на цветя от доброволци и служители на БЧК – Ямбол на паметната плоча на Ямболската червенокръстка организация.

      17.30ч.: Тържествено награждаване на червенокръстки деятели с принос в развитието на организацията с отличия и награди на БЧК в зала на Център за интегрирани услуги на БЧК, град Ямбол, к-с „Хале“ до бл. 9.

     

       За нас ще е чест да се присъедините и за пореден път заедно засвидетелстваме уважение и признателност към всички доброволци, членове и активисти на БЧК- Ямбол с принос в развитието на организация.

      

 

       Благодарим Ви предварително и Ви очакваме! 

 

 

 

 инж. Митко Филипов                                              д-р Антоанета Антонова

 Директор на Секретариата                                    Председател на Областната организация    

 на Обл.С на БЧК – Ямбол                                       на БЧК – Ямбол