Ново дарение на община „Тунджа“ за лечението на Виктор от Кабиле

Ново дарение за лечението на Виктор от с. Кабиле обяви кметът на община „Тунджа“- Георги Георгиев. Средствата в размер на 2000 лв. са преведени по сметката на неговите родители, за да им помогнат за извършване на някоя от следващите рехабилитации в Турция.

На имения ден на Виктор 11 ноември, тунджанският кмет посети детската градина в Кабиле, където той се обучава, за да го поздрави за празника и да уведоми майка му за дарението.

Средствата са от Коледната благотворителна кампания на общината. Това е втората сума за тази година, която „Тунджа“ дарява за лечението на Виктор, а миналата година общината пое извършването на няколко рехабилитации в Турция.

„Вече повече от 3 години община „Тунджа“ помага на Виктор, за да се подобри здравословното му състояние, припомни кметът Георги Георгиев и допълни, че сумите не са маловажни, но по-важен е жестът, по-важно е, че състоянието на Виктор се подобрява, а няма нищо по-хубаво от това, още повече, че промяната е поразителна“.

Община „Тунджа“ ще продължи да подкрепя и Виктор, и всички други деца, които в труден момент имат нужда от помощта на своята община, увери тунджанският кмет.

Той честити и имения ден на Виктор и на двете Виктории, които се обучават в детската градина, изненадвайки ги с подаръци, а за всички останали деца, които посрещнаха скъпите гости с танци, също имаше подарък – книжки за оцветяване. 

Община „Тунджа“, както и досега, ще продължава да осигурява всички условия за най-добро отглеждане и възпитание на децата и да им помага при нужда в труден момент, каза още Георги Георгиев.

Заедно с него гости на детската градина бяха двамата му заместници Димитър Димитров и Светозар Грозев и кметът на с. Кабиле Георги Динев.