Новият сайт на община „Тунджа“ с акцент върху услугите и информацията за гражданите и бизнеса

Община „Тунджа“ има изцяло нов сайт – www.tundzha.bg, базиран на най-новите технологии и тенденции в сферата на уеб дизайна и интернет.

При създаването му са приложени водещите световни и национални тенденции за сайтове на публични институции, които акцентират на услугите и информацията, предоставяни на гражданите и бизнеса. За тяхно удобство те са достъпни от няколко места.

В сайта има и рубрики за актуални новини, подробна информация за работата на Общински съвет и информация за цялата палитра от дейности на общината. Нагледно е представена и структурата на общинска администрация по дирекции и отдели и по населени места, а контактите на служителите могат да бъдат открити в падащо меню под имената на служителите.

На новия сайт има линк и към информацията от стария сайт.

Новините и полезната информация от сайта се публикуват и в официалната страница на община „Тунджа“ в социалната мрежа Фейсбук. Скоро това ще е възможно и в социалната мрежа Twitter.

Сайтът се визуализира и е еднакво удобен за ползване както на настолни компютри и лаптопи, така и на мобилни телефони и таблети.

По дизайна и създаването на новата общинска интернет страница работи главният експерт в община „Тунджа“ инж. Николай Михайлов.