Много детски усмивки по време на запалването на светлините на коледната елха в Ямбол

Светлините на коледната елха в Ямбол бяха запалени в присъствието на Дядо Коледа и неговите джуджета, които поздравиха присъстващите с песни. Тази година празничната украса в града е обогатена с нови елементи, сред които голяма светеща топка и триметров снежен човек. Вълнуващото събитие беше придружено с лазерно шоу и лазерна анимация на фона на коледна музика.

В словото си кметът на община Ямбол Валентин Ревански се обърна и към децата, и към възрастните. Той посъветва малчуганите да бъдат послушни и им пожела Дядо Коледа да донесе жадуваните от тях подаръци. Кметът благодари от сърце на техните родители за това, че отглеждат прекрасните си деца в Ямбол.

„На всички семейства искам на първо място да пожелая да бъдете здрави! Нека запалването на тези светлини запали и вярата в доброто! Пожелавам на всички големи и малки жители на Ямбол се случват само добри неща! Пожелавам Ви да бъдете щастливи, да бъдете заедно! Надявам се, че коледната украса на Ямбол Ви харесва, искам да знаете, че правим всичко с голяма любов и желание, за да оправдаем поне малко Вашите очаквания. Светли коледни и новогодишни празници!,“ каза още Валентин Ревански.

Запалването на светлините на коледната елха в Ямбол се превърна в чакано събитие, от което се вълнуват малки и големи, а Дядо Коледа е редовен гост. Община Ямбол се старае да включва нови събития и изненади в програмата. Целта е настроението в града да бъде празнично и вярата на децата в Дядо Коледа да се съхрани и укрепне.