БСП анкетира граждани по проекта „Аз обичам Ямбол”

Анкета с граждани във всички квартали на Ямбол започна общинската организация на БСП в областния град. Тя се осъществява в рамките на проекта „Аз обичам Ямбол”, който се финансира от Фонд „Политически инициативи” на Националния съвет на БСП. В продължение на 43 дни на специално подготвени по проекта шатри общински съветници от БСП и доброволци от Младежкото обединение на левицата в Ямбол ще се срещат с граждани по квартали и ще им предоставят възможност в анонимна анкета да споделят проблемите на техния квартал и какво биха искали да се промени, за да се подобри средата им на живот.

Попълнените анкети се поставят в урна, а резултатите от тях ще бъдат обобщени по квартали, за да може левицата в Ямбол да научи директно от хората какво не одобряват в местната политика, какво искат да се промени и как по-добре да защитават техните интереси.

Досега са проведени такива анкети в три поредни вечери в жилищен комплекс „Хале”, следващите три ще бъдат в ж. к-с „Диана” – тази вечер – 21 март, шатрата на „Аз обичам Ямбол” ще бъде зад блок 6 от 17 до 18,30 ч. , в петък – 22 март, до блок 12 отново от 17до 18,30 ч., а в събота – 23 март, между блоковете 20 и 23 от 10,30 до 13 часа.

„Аз обичам Ямбол” е вторият спечелен проект на БСП – Ямбол по Фонд „Политически инициативи”. Първият проект беше информационен и се наричаше „Контрапункти”. С него беше създаден сайтът на ямболската организация на БСП www.kontrapunkti.bg и издаден бюлетин, който носи същото име.