ФК „Ямбол 1915“ започва подготовка за пролетния полусезон под ръководството на Ангел Червенков

Започна подготовката на футболния клуб „Ямбол 1915“ за пролетния полусезон на първенството в югоизточната Трета аматьорска футболна група.
Тренировките стартират под ръководството на един от най-успешните български треньори – Ангел Червенков, който заяви, че ще направи всичко необходимо нещата в ямболския футбол да изглеждат по-добре. Той благодари на ръководството на ФК „Ямбол 1915“ и на Община Ямбол за предоставените и създадени отлични условия за работа и допълни, че е сигурен, че заедно с момчетата от отбора, ще зарадват с по-добри резултати привържениците на футболната игра в града и региона.
На кратката церемония по започването на подготовката на „Ямбол 1915“ присъства и кметът на Ямбол Валентин Ревански.
„Искам да пожелая на отбора успехи през полусезона. Всички забелязваме, че футболът в Ямбол се развива много добре в последните години. Спортът е един от приоритетите на Община Ямбол. Колкото и да сте талантливи, трябва да знаете, че трябва да вложите двойно повече труд, за да дойдат успехите. Призовавам ви да слушате наставленията на своя треньор, който е от световна величина. Важно е да отбележим, че през последните няколко години клубното ръководство доказа, че е от най-добрите за последните десетилетия. Надявам се, че успехите няма да закъснеят с такъв треньор, такова ръководство и такива млади и талантливи момчета като вас“, каза кметът на община Ямбол.
Ревански благодари и на хората, които помагат на ямболския футбол, както и на новите спомоществователи Денис Алексиев и Иван Желев. Преди началото на първата за годината тренировка архиерейският наместник на Ямболска духовна околия архимандрит Димитрий и отец Стоян отслужиха водосвет.
Подготовката на отбора се предвижда да се води на местния стадион, като са договорени и четири контроли. Тепърва ще има яснота относно селекцията.