Съпредседателите на ВМРО Джамбазки, Веселинов и Сиди подкрепиха ямболската листа

Съпредседателите на ВМРО Ангел Джамбазки, Искрен Веселинов и Александър Сиди бяха в Ямбол, за да подкрепят листата на ВМРО в 31 МИР за парламентарните избори на 2 октомври. Заедно с водача на листата Мария Цветкова, кандидатите за народни представители Емил Попов и Доника Панайотова, и техни съмишленици посетиха три общини в областта – Ямбол, Елхово и Тунджа.

 

В центъра на Ямбол разговаряха с граждани за местните проблеми, доходите и трудностите, които изпитват вследствие от високите сметки за ток и скъпите цени на горивата и хранителните продукти.

 

В Елхово присъстваха на празника на традиционната тракийска баница и поговориха с гости на събитието и жители на Елхово за традициите  и ценностите, които са кауза за ВМРО. Основни теми на разговор бяха и високата инфлация и сигурността на гражданите в пограничния район.

 

Кандидатите и ръководството на ВМРО посетиха граничен пункт Лесово, откъдето минава част от потока от нелегални имигранти от Турция. Там те напомниха, че ВМРО е за нулева нелегална миграция и строг контрол на границата.

Обиколката им в Ямболския регион продължи с посещение в село Генерал Инзово, където уважиха празника на традициите и занаятите.

В село Маломир бяха посрещнати от кмета от ВМРО Тодор Налбантов, който е един от най-добре работещите кметове в община Тунджа и направи много за развитието на селото. Там поднесоха цветя на паметната плоча на големия български революционер Желю войвода, която преди година ВМРО дари и постави на гроба на героя.

Съпредседателите на ВМРО Джамбазки, Веселинов и Сиди призоваха ямболлии на 2 октомври да гласуват с номер 5 за кандидатите на партията в Ямбол, които са достойни български родолюбци и милеят за родния си град.

 

⬜️🟩🟥⬛️👉🗳5️⃣✔️ Подкрепете ВМРО в 31 МИР Ямбол с номер 5❗️

Купуването и продаването на гласове е престъпление