Искам промяна тук!

All-focus

„Искам промяна тук!” е  мотото на акцията, с която младите и активни хора от Българската социалистическа партия в Ямбол искат да подобрят средата, в която всички живеем. Стремежът им е с инициативата да бъдат показани проблемните места в града, които са забравени от управата на Ямбол, и въпреки недоволството и множеството сигнали на гражданите, проблемите си остават пренебрегнати и неотстранени.

В многобройните срещи по време на кампанията “Аз обичам Ямбол” хиляди граждани посочиха какво трябва да се промени в техния квартал или улица, кои са малките им ежедневни неуредици около мястото, където живеят, и изразиха надежда, че всичко това ще се промени от следващото управление на града.

Младите социалисти продължават да надграждат завършилата вече кампания „Аз обичам Ямбол” и да бъдат в контакт с хората от града, като им  дават възможност и те да се включат в акцията „Искам промяна тук!”.

Всеки може да го направи, като снима проблемно място, опише кратко какъв е случаят и заяви каква промяна иска – снимките и краткият текст могат да бъдат изпратени като съобщение на страницата на Българската социалистическа партия – град Ямбол във Фейсбук или на имейл bsppress_yambol@abv.bg

Ние ще се погрижим да дадем гласност на вашите публикации, за да активизираме гражданството и всички заедно да променяме и създаваме средата, в която искаме да живеем.

  „Искам промяна тук!” стартира със снимка, изпратена ни от Мими Караколева, която показва, че от години футболната врата на игрището пред блок 86 в ж. к-с „Граф Игнатиев”  създава предпоставка за инциденти. От снимката се вижда, че конструкцията на врата е нарушена – липсват решетките, което създава опасност за играта на децата. Хората от съседните блокове разказват, че всеки ден топката изхвърча на паркинга и след нея побягват деца, за да я вземат, а залисани в играта не се оглеждат за преминаващи автомобили. Неведнъж, заради липсващите решетки на футболната врата, засилената топка нанася щети върху паркираните коли пред блока, ежедневни са и неумишлените удари по други играещи деца или по  придружаващи ги възрастни. 

„Искам промяна тук!”, за да играят децата ни безопасно!

All-focus