Парламентарни избори 2021: „Кафе с кауза“

Уважаеми жители на област Ямбол,
Скъпи приятели,
В настоящата предизборна надпревара, ние от Изправи се. Бг ще заложим отново на позитивната и съзидателна кампания, на градивните инициативи и на смислените каузи, които да носят духа на промяната, на развитието, на новата, по – добра перспектива за Ямбол и за България. В нея имаме амбицията и предложението да обсъдим отново с вас основните теми и приоритети, заложени в нашата предизборна платформа, която заедно да направим част от следващата управленска перспектива на страната ни.
В поредица от тематични срещи в кафенето на Сити център – Ямбол, които сме нарекли „Кафе с кауза“, ви предлагаме да обсъдим конкретни мерки, действия и политики, които да трасират пътя на промяната и да бъдат в основата на новия дневен ред на държавата. Нашата амбиция е заедно с вас да напишем, да формулираме следващите политики, които да направят България, града и региона ни по – социални, по привлекателни, по – добро място за живеене. Ние вярваме, че общественият дебат и експертизата на всеки от нас, от вас, ще направят от идеите и предложенията наистина легитимни, прагматични и съдържателни национални цели и приоритети, от които днес България има спешна нужда.
Първото „Кафе с кауза“ ще се проведе 15.06 /вторник/ от 18.15 часа в кафе „Приятели“, Сити център Ямбол
Темата на първата среща е „Ранната детска грижа и предучилищна подготовка – перспективата на безплатните детски градини“
Предлагаме ви ЗАЕДНО да дискутираме и по следните конкретни въпроси:
– Трябва ли детските градини в България да бъдат безплатни?
– Трябва ли да е задължителното предучилищното образование за децата от 4-годишна възраст?
– Осигуряват ли към настоящия момент системата на висшето образоване и висшите училища в България достатъчно подготвени учители?
Ако сте професионално ангажиран с ранната детска грижа и предучилищна подготовка и имате желание да участвате в дискусията, моля обадете се да заявите участие на тел. 0886393133, Станчо Ставрев или пишете на електронна поща stavrev76@abv.bg
Можете да се включите в нашата инициатива и да сподели
те вашето мнение, като попълните анкетна карта на следния линк: https://forms.gle/HuZ165BnH26k9UkW7

Купуването и продаването на гласове е престъпление