Избори 2021: Мустафа Карадайъ в Ямбол: Ние сме олицетворение на единството на нацията

Правим историческа за България крачка след 30 години преход”. Това заяви при посещението си в Ямбол лидерът на ДПС и кандидат за президент на страната Мустафа Карадайъ. Заедно с него на срещата със симпанизанти и членове на партията бяха кандидатът за вицепрезидент Искра Михайлова и кандидатите за народни представители от 31 МИР с водач Петър Чобанов.

   „Ние с г-жа Михайлова сме олицетворение на единството на нацията, а това е ролята на президента по Конституция – да бъде обединитил”,  заяви Мустафа Карадайъ. Думите му допълни и Искра Михайлова: „Ние сме убедени, че с г-н карадайъ можем да бъдем силния президент и вицепрезидент на България. Ние сме убедени, че партията, която ни издига е абсолютно готова да поеме тази отговорност”.

    На прага на третите парламентарни избори за годината ДПС има самочувствието да посочи ясна национална цел за България, за да се достигнат средните европейски стандарти на живот в страната. Партията е готова да работи за ускореното икономическо развитие и прави смела крачка към модерната демокрация. За подобряване живота на българските граждани ДПС в лицето на своите кандидати поема ангажимент да работи по няколко каузи – демографската криза, биологичното земеделие и културата. Обещание да работи за държавността, демокрацията и предотвратяване на институционалната криза даде и лидерът на партията Мустафа Карадайъ: „Дошло е време пак да правим история. Дошло е време да зададем на нашата родина България нов етап от развитието на демокрацията”

Купуването и продаването на гласове е престъпление