Сесия в община „Тунджа“, гласуват заплатата на кмета

П О К А Н А

 

№ 2/ 21.11.2023 г.

 

На основание чл.25, т.1 от ЗМСМА, СВИКВАМ Общински съвет „Тунджа” – Ямбол на трето редовно заседание, което ще се проведе на 27.11.2023 година от 10:00 часа в заседателната зала на Община „Тунджа”, при следния проект за  

 

                                                                                                                             

Д Н Е В Е Н   Р Е Д:

 

 

  1. Определяне на индивидуална основна месечна заплата на Кмета на Община „Тунджа“.
  2. Определяне на обща численост на кметове и кметски наместници в Община „Тунджа“ и трудовите възнаграждения на кметовете на кметства в Община „Тунджа“.
  3. Предоставена възмездна финансова помощ на Народно читалище „Йордан Андонов – 1927 г.“ с. Веселиново.
  4. Изменение и допълнение на Годишната програма за управление и разпореждане с имотите общинска собственост за 2023 г.
  5. Продажба на общински недвижими имоти.
  6. Продажба на общински недвижим имот.
  7. Продажба на общински недвижим имот.
  8. Продажба на общински недвижим имот.
  9. Продажба на общински недвижим имот.
  10. Продажба на общински недвижим имот.
  11. Продажба на общински недвижим имот.
  12. Прекратяване на съсобственост чрез делба.
  13. Незаявено и незакупено действително добито количество иглолистни дърва за горене, съгласно Годишен план за ползване на дървесина в общински горски територии на община „Тунджа“ за 2023 г. в поземлен имот 73657.42.1, отдел/подотдел:160/а, земище на с. Търнава, община „Тунджа“.
  14. Изменение на Общия устройствен план на Община „Тунджа“.
  15. Одобряване на задание за проектиране и разрешаване изработването на проект за Подробен устройствен план-План за регулация и застрояване, схеми ел. и В и К.
  16. Одобряване на задание и разрешаване изработването на проект за Подробен устройствен план – Парцеларен план за съоръжение на техническата инфраструктура.
  17. Одобряване на задание и разрешаване изработването на проект за Подробен устройствен план – Парцеларен план за съоръжение на техническата инфраструктура.
  18. Одобряване на задание и разрешаване изработването на проект за Подробен устройствен план – Парцеларен план за съоръжение на техническата инфраструктура.
  19. Одобряване на задание и разрешаване изработването на проект за Подробен устройствен план – Парцеларен план за съоръжение на техническата инфраструктура.
  20. Одобряване на задание и разрешаване изработването на проект за Подробен устройствен план – Парцеларен план за съоръжение на техническата инфраструктура.
  21. Одобряване на задание и разрешаване изработването на проект за Подробен устройствен план – План за регулация и застрояване.
  22. Одобряване на проект за Подробен устройствен план – Парцеларен план за съоръжение на техническата инфраструктура.
  23. Избиране на представител на община „Тунджа“ в Общото събрание на акционерите на МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ „СВ. ПАНТЕЛЕЙМОН“ АД-ЯМБОЛ.
  24. Определяне на представител на общината в общото събрание на Асоциация по „В иК“ – Ямбол.
  25. Даване съгласие за членство на председателя на Общински съвет „Тунджа“ в Национална асоциация на председателите на Общински съвети в Република България.
  26. Определяне представител на Общинския съвет в Общото събрание на Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ).
  1. Даване на съгласие за партньорство при подготовката и реализацията на проект „Топъл обяд” по Програма „Топъл обяд” на Партньорска мрежа за благотворителност с водеща организация Областен съвет на Българския червен кръст – гр. Ямбол и партньор – Община „Тунджа” през учебната 2023-2024 година.
  1. Отпускане на Еднократно парично подпомагане.
  2. Изказвания, питания, становища и предложения на граждани.

 

 

АТАНАС ХРИСТОВ

Председател на ОбС „Тунджа”