Ремонтите в Ямбол продължават и през зимата

 Ремонтните дейности в Ямбол продължават и през зимния период. „Има много места, по които трябва да се работи, ежедневно постъпват много сигнали за подобрение на инфраструктурата в града. Дейностите няма да спират и през зимата, ако метеорологичните условия позволяват“, коментира кметът на Ямбол Валентин Ревански.

Към днешна дата се извършва текущ ремонт на паважната настилка на улица „Бояджик“ в квартал „Каргон“.

Благоустроява се и пространството зад блок № 2 на ул. „Атанас Кратунов“, предвижда се подмяна на старите и  липсващи бордюри с нови, обособяване на нови паркоместа, ремонт на тротоарна настилка с нова и полагане на настилка /перфориране бетонови  елементи/ в частта, използвана за паркинг и към достъпа до гаражните клетки на блока.  Продължават и ремонтните дейности по тротоарната настилка на улица „Драма“ в участъка от улица „Граф Игнатиев“ до улица „Ксанти“.

Напредва и работата по един от най-важните инфраструктурни проекти – ремонтът и реконструкцията на улицата от  бензиностанция „Шел“ до ул. „Атанас Кратунов в ж.к. „Златен рог“. В момента се извършва подмяна на старите бордюри с нови, ремонтира се тротоарната настилка и се изгражда нова велоалея. Пътната артерия е важна, защото ще помогне за облекчаването на трафика в посока Околовръстен път – юг.

Поетапните ремонтни дейности в централната градска част и в кварталите на града са сред приоритетите на ръководството на община Ямбол.