Продължава почистването на панорамната алея около река Тунджа в Ямбол

Тази седмица продължава почистването на алеята, която минава покрай стадиона и води към Градския парк. Припомняме, че по инициатива на кмета на Ямбол Валентин Ревански и с подкрепата на доброволци, младежите от Младежкия парламент и служители на Общината вече започна възстановяването на забравения от десетилетия панорамен път.

Община Ямбол благодари на гражданите, които се обадиха и изявиха желание да се включат в дейностите като доброволци през настоящата седмица.

Всеки, които иска да помогне, е добре дошъл в 9:00 часа на 24 юни, събота, до пешеходния мост зад спортните игрища в жилищен комплекс „Златен рог“.  Почистването ще продължи до 14:00 часа.

При втория етап от възстановяването на алеята с труд също имат възможност да се включат граждани, които работят в сферата на строителството, както и строителни фирми. Материалите ще бъдат осигурени от Община Ямбол.

След приключване на дейностите алеята ще бъде свързана с ж.к. „Златен рог“. Всеки, който реши да премине по нея, ще има възможност да посети едно важно за българската история място – Средновековната ямболска крепост.

Нека работим заедно за един по-красив и приветлив град Ямбол!