Продължават празничните прояви в община „Тунджа“

Днес 11 април, в 10 часа Държавен куклен театър „Георги Митев“ ще представи театралната постановка „Цар Лъв“ за децата от детските градини на общината.
В 11.00 ч. в с. Коневец като част от Тунджанските литературни дни ще се проведе литературна среща, посветена на Деня на Земята.
 
На 12 април има най-много събития от празничната програма.
В 10.00 ч. в Авиобаза „Безмер“ децата на община „Тунджа“ ще гостуват на Авиобаза „Безмер“ за Международния ден на авиацията и космонавтиката.
В 11.00 ч. в НЧ „Просвета-1910“ с. Тенево в рамките на Тунджанските литературни дни ще се проведе среща с тунджански творци – „Кафе с автограф“.
Отново в 11.00 ч. в зрителната зала на с. Калчево ще се проведе концерт на социалните услуги под наслов „Великденско настроение“.
В същия час – 11.00 ч. в НЧ „Зора-1928“, с. Ханово
Фолклорен ансамбъл „Тунджа“ ще изнесе концерт „Тунджански напеви“.
В 18.00 ч. в НЧ „Светлина-1928“, с. Скалица певицата Вили Русева ще представи концерта си „Любима Тунджанска земя“.
 
На 13 април в 10 ч. на Стадиона в с. Кабиле ще се проведе Детски празник „Пъстър Великден“ за децата от детските градини по проект „Желани пространства – комплексен модел на интегрирани услуги за ранно детско развитие и социално включване в малките населени места“.
В 11.00 ч. в НЧ „Христо Ботев-1929“, с. Окоп продължават Тунджанските литературни дни, творци ще гостуват на литературен клуб „Христо Ботев“. В 17 ч. в залата на Община „Тунджа“ ще се проведе Заключителната литературна среща „С топлия дъх на чернозема“, посветена на творчеството на писатели, свързани с община „Тунджа“.
В 18 ч. в с. Чарган Фолклорен ансамбъл „Тунджа“ ще изнесе концерт „Тунджански напеви“.
В 19.00 ч. в НЧ „Васил Левски-1951“, с. Победа Драматичен театър „Невена Коканова“ представя постановката „Хитър Петър“.
 
На 15 април Фолклорен ансамбъл „Тунджа“ ще изнесе концерти „Тунджански напеви“ – в 16.30 ч. в с. Межда, а в 18.30 ч. в с. Генерал Тошево.
В 19 ч. в с. Кабиле певицата Вили Русева ще представи концерта си „Любима Тунджанска земя“.
 
На 16 април в 10 часа в с. Меден кладенец ще се проведе Детски празник „Шарен Великден“, а от 12.00 ч. Фолклорен ансамбъл „Тунджа“ ще изнесе концерт „Тунджански напеви“.