Община Ямбол търси инструктори за приключенския парк

Приключенският парк, който се изгражда в Градския парк на Ямбол, търси своите добри инструктори. Желателно е кандидатите да бъдат в добра физическа форма и да имат желание за работа с деца. Необходимо е да бъде изпратена автобиография от съответния кандидат на имейл: parkove_zo_sport@yambol.bg .

Желаещите трябва са завършили поне средно образование, трудовият стаж и придобитият професионален опит са предимство. 

Основната дейност на инструкторите в парка ще бъде да дават указания за безопасността на всеки посетител, както и да следят за сигурността на тези, които използват различните съоръжения. Повече информация може да бъде получена на телефон 0887 50 20 52.

Припомняме, че сред основните приоритети на ръководството на община Ямбол е развитието на откритите пространства за спорт и здравословен начин на живот на децата и младите хора.

Това е причината Община Ямбол да започне изграждането на въжен парк в Градската градина. В него ще бъдат обособени три кръга с различни нива на трудност за деца и младежи от всички възрасти.

Към дадения момент използването на приключенския парк все още е невъзможно и забранено, защото съоръжението не е въведено в експлоатация.

Молим всички граждани и гости на Ямбол да бъдат отговорни и да не позволяват на децата да преминават зад загражданията, за да бъде осигурена тяхната безопасност.

Община Ямбол ще съобщи, когато новият приключенски парк е готов да посрещне своите посетители.