Коледни звезди над Тунджа

Цвят, музика, коледно настроение и много, много усмивки за децата от Детска градина „Щурче“, с. Кукорево и от целодневните групи в селата Окоп и Победа със спектакълът „Стихотворението” на Куклен театър „Георги Митев -Жоро“, гр. Ямбол днес беше и последното пето представление за най-малките жители на Община „Тунджа“ от Общинския детски празник „Коледни звезди над Тунджа“ в Общинския център за иновации и детско развитие „Тунджа“, с. Козарево.

Преди броени дни за децата от Детска градина „Изворче“, с. Кабиле, и целодневните групи към нея в селата Безмер, Дражево и Хаджидимитрово и децата от подготвителната група към общинското училище и от подготвителната група към Начално училище „Васил Левски“, с. Завой, както и за малчуганите от Детска градина „Дечка Сюлемезова“, с. Веселиново и целодневна детска група „Иглика“, с. Чарган също имаха възможността да се насладят и да се забавляват със същото представление.

Приказната история за Коледа с кукли и актьор разказа и показа на децата вярата  и надеждата за доброто и приятелството. 

Разбира се на финала пристигна и  Дядо Коледа със своите пожелания и така чаканите от всички деца подаръци осигурени от ръководството на Община „Тунджа“.

На празниците присъстваха Теодора Тачева кмет на с. Козарево, Татяна Пенчева кмет на с. Дражево, Георги Динев кмет на с. Кабиле както  и представители на общинска администрация.