Коалиция „ГЕРБ-СДС“ регистрира листа за 31 МИР-Ямбол

????????????????????????????????????

Имаме обща цел, работим заедно – да развиваме Ямбол и региона!

Коалиция „ГЕРБ-СДС“ регистрира листа за 31 МИР Ямбол, за парламентарните избори на 4 април, от осем доказали се професионалисти и личности, който работят и живеят в областта.

Интересна листа, отворена към обществото, с по-широко представителство в нея на хора от гражданското общество и доказани политически фигури, това е впечатлението от регистрираната листа на „ГЕРБ-СДС“. Предложените личности изцяло отговарят на търсенията и исканията на времето и обществото.

Тема номер едно за обществото е здравеопазването. През последната година, повече от успешно в област Ямбол, процесът по справяне с пандемията с коронавируса и управлението на най-голямата държавна болница в областта падна върху един. Това е д-р Димитър Рунков. Затова и ГЕРБ и СДС залагат на топ специалиста.

Д-р Димитър Рунков е водач на листата на Коалиция „ГЕРБ-СДС“ за 31 МИР Ямбол

Съдов хирург, изпълнителен директор на МБАЛ „Св. Пантелеймон“ Ямбол. 37-годишен. Семеен с две деца.  Познат в обществото с професионализма и действеността си. За 3 месеца, с  хирургична точност проведе процедурата за избор на изпълнител на проекта „Довършване на обект Нова болница“ и стартира реалните дейности по завършване на най-очаквания проект в областта. 

На второ място в листата застава емблематично име в Ямбол – Станислав Говедаров.

С кандидатурата на Станислав Говедаров Коалицията заявява по-широк диалог и откритост към исканията на гражданското общество. Отговаря на търсенето на повече представители на различни групи в листите на най-голямата и успешна партия.

Станислав Говедаров е на 40 години. Мениджър в семейна фирма. Общински съветник в ОбС Ямбол. Семеен с две деца. Дълги години свързан с професионалния баскетбол. Започва кариера в Академик Пловдив, след това в БК Ямбол. В момента в Управителния съвет на баскетболния клуб. Обявен от Националната баскетболна лига за топреализатор на десетилетието 2010-2019 г.

Трети в листата на Коалиция „ГЕРБ-СДС“ за 31 МИР Ямбол е Димитър Иванов

Димитър Иванов на 40 години, икономист. Магистър по специалност „Икономика на търговията“. Областен управител на област Ямбол в периода май 2012 – май 2013г., ноември 2014 – февруари 2017г. и от май 2017 г. до сега. Организационен секретар на ПП ГЕРБ област Ямбол. Депутат от 42-рото Народно събрание. Семеен с едно дете

Четвърта в листата на Коалиция „ГЕРБ-СДС“ за 31 МИР Ямбол е Снежана Делчева

Снежана Делчева е от Елхово, на 39 години. Семейна с една дъщеря. Музикален педагог. Магистър по стопанско управление на организациите в образованието, културата и изкуството. Секретар на НЧ „Развитие – 1893“ Елхово и учител в ПГ „Климент Охридски“ гр. Елхово. Общински съветник в ОбС Елхово.

На пета позиция в листата на Коалиция „ГЕРБ-СДС“ за 31 МИР е Атанас Христов

Атанас Христов е на 40 г. Педагог, магистър в специалност „Организация и управление в образованието“. Към момента е заместник директор в ОУ „Христо Смирненски“. Занимава се активно със спорт, като треньор в СК „Диос спорт“ Ямбол. Общински ръководител на ПП ГЕРБ „Тунджа“. Семеен с две деца.

Шеста в листата на Коалиция „ГЕРБ-СДС“ за 31 МИР Ямбол е д-р Дора Йовчева

Професионалист с високо доверие сред съгражданите си, многоуважаван личен лекар в община Стралджа, застава на 6-та позиция в листата на „ГЕРБ – СДС“ – д-р Дора Йовчева. Общински съветник в ОбС Стралджа. Семейна с едно дете.

Седми в листата на Коалиция „ГЕРБ-СДС“ за 31 МИР Ямбол е Павел Додов

Павел Додов влиза в листата от квотата на коалиционния партньор на ГЕРБ – СДС. Павел Додов е дипломиран в специалностите „Икономика на търговията“, „Корпоративен мениджмънт и банково дело“. Повече от 30 години се занимава с частен бизнес в сферата на търговията и инвестициите. Ангажира се с политика, защото смята, че всеки трябва да е съпричастен за развитието на икономиката и подобряване благосъстоянието на хората. Семеен с две деца.

Осми в листата на Коалиция „ГЕРБ-СДС“ за 31 МИР Ямбол е Явор Брънков

На осма позиция е Явор Брънков. На 36 г., икономист, дипломиран в специалностите „Мениджмънт в международния бизнес“ и „Валутен, митнически и данъчен контрол“. Към момента работи като инспектор по приходите в ЦУ на  Национална агенция по приходите. Активно се занимава с автомобилен спорт в дисциплината „Рали“.

„Тръгваме в кампанията с откритост към гражданите, със самочувствие от реално постигнатото, с достатъчно проекти в реализация и нови, които залагаме в нашата програма и ще предложим на гражданите на Ямбол, Елхово, Стралджа, „Тунджа“ и Болярово. Правителството в голяма част изпълни поетите към областта ангажименти. Това е солидна основа, на която стъпваме в началото на кампанията. Предлагаме осем достойни професионалисти в листата, с които Коалиция „ГЕРБ-СДС“ дава заявка за успех и продължаване на доброто развитие на региона и страната“, каза областният координатор на ПП ГЕРБ Петър Киров, при регистриране на листата. Заедно с Петър Киров на регистрацията на листата на Коалиция „ГЕРБ-СДС“ присъстваха Александър Стойков, общински ръководител на ПП ГЕРБ Ямбол, Мария Славова от Общинското ръководство на ПП ГЕРБ и Павел Додов, областен председател на СДС.