Как да спестите време и пари за поддръжка на автомобила си с Кале Ауто?

Сливенското дилърство предлага и помощ при застраховане плюс 14 услуги в различни пакети за поддръжка на автомобила ви

 

Едно от най-важните условия за безпроблемното и безаварийно шофиране е доброто и навременно обслужване на автомобила. Проблемите със сервизи, пътна помощ или КАТ са свързани много често със забавяне или занемаряване на добрата грижа за него, сочат множество статистики.

 

Ако обаче направим календар на всичко, което да свършим около поддръжката на колата си, ще трябва освен средства, да предвидим и доста време. А и двете често не ни стигат. Това е и причината отделни търговци на автомобили да започнат да предлагат всичко, от което се нуждае един шофьор в пакет и съобразено с финансовите му възможности.

 

В Сливен комплексна услуга за клиентите си на нови и употребявани автомобили има един от утвърдените автомобилни дилъри – Кале Ауто ЕООД, официалният дилър на Toyota.

 

Отскоро, освен всичко друго, клиентите му могат да използват и застрахователни услуги в офисите на Кале Ауто.

 

„Прибавихме възможността да застраховаме автомобилите на клиентите си, за да им спестим време и средства. При нас те могат да направят избор и консултация за по-доброто предложение за застраховка „Гражданска отговорност“ и „Автокаско“ от брокер с оферти от всички най-добри компании. Така на практика ние спестяваме време на шофьорите, но те запазват правото си сами да направят избор на най-добрата за тях оферта“, обяви Христо Трънчев, Управител на Кале Ауто.   

 

Предлагането на застрахователна услуга е продължение на политиката на Кале Ауто да предлага цялостна грижа за един автомобил, без да натоварва бюджета на клиентите си.

 

„За нас работата с клиента не свършва с продажбата на колата, тогава започва“, уточнява Христо Трънчев.

 

Кале Ауто предлага и различни пакети за автомобила и карти за собственика, които включват варианти на 14 услуги по гаранционно и след-гаранционно обслужване и спестяват средства и време.

 

Сред тях са безплатно почистване на автомобила след всяко посещение за сервиз или авторепаратурни услуги, извършване на Годишни технически прегледи, съдействие при завеждани на щети, т.нар. консиерж – услуга от врата до врата с личен консултант, заместващ автомобил, хотел за гуми и преференциални цени за подмяна и преглед, пътна помощ 24/7, проверка и регулиране на ходова част и осветителна система, полиране на фарове и детайли от автомобила, както и цялостно пастиране и полиране, озониране и почистване на климатична система, оригинални авточасти и аксесоари, бояджийски услуги, рент-а-кар.

 

Заради цялостната грижа към автомобилите и клиентите си тази година, Кале Ауто – Сливен бе обявен за най-добрия дилър за България на Toyota Motor Europe в категорията „Клиентска удовлетвореност“ и взе голямата награда Toyota Ichiban.

 

 КАЛЕ АУТО ООД

бул. Цар Симеон No 18 – А
8800, Сливен
t. 00 359 44 666 665
e. 
office@kaleauto.com

http://sliven.toyota.bg/