Инициативата „Добрият пример“ с гост Любов Миронова в Ямбол

На 5 юни в художествена галерия „Жорж Папазов“ в Ямбол Любов Миронова ще изнесе лекция на тема „Децата и технологиите“. Събитието е част от инициативата  „Добрият пример“, която има за цел да среща хората с личности, които могат със своите пример и знания да бъдат полезни.

С дългогодишен опит на мениджърски позиции в IT компании и задълбочените си познания и практика в областта на педагогиката и развитието на детето Любов Миронова ще покаже различните гледни точки по темите за технологиите и децата, които съвремието поставя пред всички родители и професионалисти работещи с деца. Заедно с тях тя ще се опита да достигне до отговорите на въпроси като: Какво е мястото на технологиите в живота на децата?Добре ли е за бебетата да имат екранно време? Кога да дадем на детето си смарт телефон, таблет, компютър? 

Инициативата се организира от психолога Павел Тодоров със съдействието на Община Ямбол. В предишните й издания участие взеха учителят по физика Теодосий Теодосиев и председателят на Фондация „Българска памет“ д-р Милен Врабевски.

Срещата е отворена за всички, които се интересуват от темата „Децата и технологиите“, като в края й присъстващи ще имат възможност да зададат своите въпроси, също и да си закупят книгата и диска към нея „Добродетели – 35 детски песни ноти“ с автори Любов Миронова и Камелия Данкова.