Допълнителни каси в още три града се отварят за концерта „Deep Purple’s Night“ с култовия барабанист на групата Иън Пейс

Фенове на Дийп Пърпъл от цялата страна се събират в Ямбол за концерта с участието на барабаниста на групата Иън Пейс, който ще се състои на 28 октомври. За събитието има взети билети от почитатели на легендарната група и от съседните  Турция и Румъния. Това обявиха организаторите на проекта „Deep Purple’s night“ месец преди концерта, позовавайки се на данни от продажбите в мрежата на  Eventim и на основната каса в Ямбол.

Вече са резервирани повече от половината места в зала „Диана“, чийто капацитет заедно с правостоящите места във фен-зоната е 3000 души. Изчерпани са всички ВИП билети, включващи оригинални палки за барабан, картички с автограф, както и възможност за лична среща с Иън Пейс по време на репетицията и в бекстейдж зоната.

Заради повишения интерес и с цел улесняване на желаещите да си закупят билети, от тази седмица са отворени допълнителни каси в градовете Сливен и Бургас. Местоположението им е съответно във фоайето на галерия „Май“ в сградата на община Сливен, а в Бургас – в „Кафе с автограф“ до сградата на филхармонията на ул. „Вола“ 1 и в Културен дом на нефтохимика /НХК/. Предстои отварянето на каса и в гр. Стара Загора.

Допълнителна информация за концерта може да бъде видяна на Интренет страницата на община Ямбол: www.yambol.bg .