„Възраждане“- Ямбол обяви кандидатите си за народни представители

На общо събрание „Възраждане“- Ямбол обяви кандидатите си за народни представители на предстоящите парламентарни избори, които ще се проведат на 04.04.2021 г. Веднага след него бяха подадени и документите за регистрация в РИК – гр. Ямбол за 31 МИР. Всички участници в листата са от Ямбол и областта и са избрани да бъдат лицето на „Възраждане“ за област Ямбол.

      Честта и отговорността да води листата се падана Никола Димитров – член на Организационния съвет на партията и един от учредителите и създатели на „Възраждане“. Никола Димитров е инженер по комуникационни технологии, на 30 години, сгоден, занимава се с частен бизнес.

     В листата след него е Георги Дичев – знаково име в съвременната българска поезия. Председател на структурата на „Възраждане“- Ямбол, на 56 години, женен, с една дъщеря, бакалавър по педагогика, работи в ОУ „П. Р. Славейков“- гр. Ямбол.

     Трети е Иван Арнаудов – на 46 години, магистър по архитектура, дизайнер. Съвместява това с работата си като учител в ГСАГД „Кольо Фичето“- гр. Ямбол.

     На четвърто място е Данаил Йорданов – магистър по право, адвокат в адвокатска колегия – гр. Ямбол.

     Пета е Яня Динева – на 27 години, омъжена, с едно дете, студент по право.

     Последното шесто място е за Таня Тсиолакиду – на 52 години, омъжена, с един син. Завършила школа за моден дизайн в Атина, автор на книги за езотерична литература. Управител на фирма. Занимава се със собствен бизнес.

     „Повярвай в България“- това е надсловът, под който „Възраждане“ ще проведе своята предизборна кампания. Да повярваш в България, значи да повярваш на себе си. Защото всеки един от нас е България! И тя зависи от всеки един от нас. Дошло е време да се оттърсим от натрапваната ни през целия този безконечен преход мантра, че нищо не зависи от нас! На 04.04.2021 година нека покажем на „лудите господари“ и техните „луди марионетки“, управляващи вече повече от 30 години и довели до разруха тази цветуща страна, че ВСИЧКО зависи единствено и само от НАС! А ние от „Възраждане“ сме сигурни, че всеки нормален човек иска това, на което се надява и лелее класикът на българската поезия Борис Христов:

„Да не бяха пастирите някакви луди,

а поети да водят човешкото паство,

нямаше да вали над Земята барут и

да съска фитилът към земното царство“.

     Турското робство не е могло да спре българското Възраждане. А решението на Софийския градски съд да отхвърли иска за забраната на ПП „Възраждане“, поискано от Прокуратурата и ДАНС е знак, че и днес никой и нищо не може да спре ВСИЧКИ НАС, които искаме отново #ДА ВЪЗРОДИМ БЪЛГАРИЯ! ЗАЕДНО!#