Вдъхновяващата история на Ива и Георги

 Ще ви разкажем една вдъхновяваща история за млади хора, избрали производството на храна за свое поприще.  И още по-надъхващо – те избират селски регион за своята дейност. А когато и прилагат техника, щадящи природата, като например регенеративно земеделие, ефектът вече е уау.
Той – Георги Събев, израснал в Ямбол, но избрал Дания за начало на кариерата си като професионален шеф-готвач. След близо десетилетие там, решава да работи за мечтата си – да произвежда чиста храна, с която да работи.
Тя – Ива Стоянова, израснала в Сливен, дипломиран ландшафтен инженер, с клиенти от страната и чужбина. Заминава и тя за Дания, но в един момент успява да убеди Георги да се върнат в България. 
И започват да осъществяват мечтата си. Започват в наследствения двор в с. Ханово, община „Тунджа“. Гледат култури, къде позабравени, къде по-нетипични, но … най-важното е как отглеждат. В тяхното място не се оре, не се копае, не се фризова. Оставят почвата сама да произведе това, от което има нужда за зеленчуците. Компост си произвеждат сами. Те всъщност имат „Ферма за полезни вещества” – полезни и за природата, и за нас като потребители, чрез зеленчуците, които предлагат! И толкова имат да разкажат! Човек трябва да ги посети и задължително ще прихване от техния заряд и отношение!