Хипермаркет „АВС“ празнува

    Пъстър и весел празник за своите клиенти и партньори организира екипът на Строителен Хипермаркет „АВС“ по повод втората година от отварянето на търговския обект.  Две години, в които той се  превърна в любимо място за цялото семейство – в помощ на възрастните и в място за забавления за най-малките. 

  А забавления не липсваха за никого в днешния ден. С демонстрации  на продукти  от щандовете на магазина по забавен начин публиката беше потопена в настроението на празника.  За родителите фирмите участнички предложиха  игри с награден фонд. Занимателни игри, детско парти, почерпка и изненади очакваха и децата, които се забавляваха заедно с кака Жени.  За доброто настроение на всички се погрижиха музикантите от СОХО БЕНД. Специален гост на собствениците Радост и Николай Георгиеви беше кметът на Ямбол Георги Славов.

     Всеки бизнес е успешен когато имаш лоялни партньори, убедени са домакините от Строителен хипермаркет „АВС“ и изказват своята благодарност  на фирмите, които станаха част от празника им – Ceresit, Sika, Knauf, Dewalt, DCP, Avalon, НинаХим, Евромастер, Mapei, Hardex, Karcher.