Цените на над 1000 продукта в Kaufland падат до 14 ноември

Цените на над 1000 допълнителни продукта в Kaufland падат следващите седмици. Освен предложенията в седмичната брошура, новите намаления ще бъдат валидни до 14 ноември, а клиентите лесно могат да се ориентират по червените етикети в избрания от тях Kaufland хипермаркет. Основни стоки като брашно, месни продукти, макаронени изделия, сирене и лютеница до детски храни, храни за домашни любимци, дрогерия и козметика ще бъдат обозначени с намалената си цена. В Ямбол клиентите на най-голямата търговска верига могат да се възползват от намаленията в хипермаркета на веригата в града на бул. „Граф Игнатиев“ 30.

„В следващите седмици даваме възможност на нашите клиенти да планират своето пазаруване, като могат да се възползват от атрактивните намаления и богатия избор на стоки. Доказали сме, че съотношението цена-качество е от първостепенно значение за нас и винаги се стремим да предложим на нашите клиенти всичко, от което имат нужда в своя магазин“., коментира Ялчин Джем, търговски директор на Kaufland България и член на УС.

Всяка седмица предложенията ще са различни, като до 5 ноември (неделя), в Kaufland могат да бъдат закупени богато разнообразие от хранителни и нехранителни продукти на много атрактивни цени. Сред тях са месни деликатеси като луканка, суджук, бабек и пастърма с до 26% отстъпка. Вкусни и качествени кашкавали намалени с до 34%, вита баница с над 50% дискаунт, сладки и солени изкушения намалени с до 30% също са сред специалните предложения на Kaufland.

Сред нехранителните продукти, включени в промоцията на половин цена могат да бъдат закупени различни видове шампоани, тоалетна и кухненска хартия, пяна за бръснене и ароматизатори за тоалетна.

В сезонът на туршиите, тази седмица най-голямата търговска верига се е погрижила за семейния бюджет и с топ оферти за приготвянето на кисело зеле у дома. Всички необходими проукти – зеле, , цвекло, моркови, морска сол, дафинов лист, бидон – могат да бъдат закупени на до половината цена.

Притежателите на Kaufland Card могат да се възползват и от специалните намаления на избрани артикули.

Над 60 прясно изпечени печива предлага на всички свои клиенти пекарната на Kaufland България тази седмица. Потребителите могат да закупят топла селска вита баница на половин цена,  а за любителите на вкусните десерти ритейлърът е подготвил донъти и торти с различни вкусове намалени до 40%.

Всички актулни седмични предложения на най-голямата търговска верига у нас могат да бъдат разгледани в брошурата на Kaufland.  

За Kaufland България

Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,9 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 7000 служители. През 2023 г. компанията разполага с 64 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,9 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.