ЕVN България предупреждава за фалшиви имейли до клиенти от името на компанията

В ЕVN България постъпиха сигнали от клиенти за получени фалшиви имейли от името на компанията. Във фалшивите имейли се споменава името на EVN България, като е посочен и линк за превод на сума. В тази връзка компанията информира, че от нейно име не са изпращани подобни имейли. Съветваме клиентите си да не отварят линка, както и да изтрият съобщението.

 

EVN България информира, че изпраща до своите клиенти, които са заявили в компанията безплатната услуга за известяване по електронна поща, следните имейли  – информация за фактура, както и информация при просрочен срок  за плащане. Във всеки от тях е посочен и контакт с дружеството: телефон 0700 1 7777 и интернет страницата www.evn.bg . Клиентите, използващи услугата за електронна фактура получават директна информация oт системата www.efaktura.bg на „Борика – Банксервиз“ АД.  

 

EVN България напомня, че всеки клиент може да използва интернет платформата за плащане „EVN Онлайн плюс“ на www.evn.bg , която дава безплатен достъп до месечното потребление от фактури на всеки клиент за 12 месеца назад. Достъпът до информацията е напълно защитен и функционира безопасно.

 

 

EVN България

Тел. 0700 1 7777

имейл: info@evn.bg

www.evn.bg