Хипермаркет „АВС-Инженеринг“ – притегателен център за клиентите

Само няколко месеца след откриването новия търговски обект на фирма „ABC-Инженеринг-Н“ ООД  той вече е сред предпочитаните строителни маркети не само в Ямбол и областта.  На повече от 6000 кв. м. търговска площ и обширен паркинг с над 100 паркоместа, просторният хипермаркет радва клиентите си с приветлива атмосфера, функционална подредба и организация, която дава възможност лесно да открият това, което им е необходимо, за да създадат и подобрят своите мечтани дом и градина.

Богатият асортимент от над 40 хил. продукта на водещи световни и български производители в различни категории се предлагат на достъпни цени. На първия етаж са разположени сектори Осветителни тела, Ръчни ел. инструменти, Бои и мазилки, Всичко за банята, Ел. материали, Железария, ВиК, Отопление, Врати, Ламиниран паркет, Тапети и балатуми, Градина. Особено място е отредено за продажба на богата гама от бои, тонирани на място.

На площ от 750 кв.м. са разположени Домашни потреби, Сувенири, Почистващи препарати, Детски играчки и Мебели. В хипермаркета стоките могат да бъдат закупувани на изплащане.

В приятна обстановка, клиентите получават професионална консултация и могат бързо и лесно да намерят всичко, от което се нуждаят, за да направят дома и градината си по-красиви, уютни и комфортни.

Клиентите с деца с удоволствие се възползват и от детския кът с кафе-сладкарница, обособен на втория етаж.

Сградата на Строителен хипермаркет „АВС“ се намира на 500 м. от центъра на град Ямбол на ул.“Индже Войвода“ 35. Във фейсбук страницата ABC Строителен Хипермаркет /https://www.facebook.com/ABC-%D0%A1%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD-%D0%A5%D0%B8%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%BA%D0%B5%D1%82-973351056140392/ можете да следите всички актуални предложения и събития в хипермаркета.
Повече за магазина и предлаганите стоки може да научите от ТУК