Първа среща

Първата съвместна среща на потребители на социални услуги с общинското ръководството организира отдел „Социални дейности“ при община „Тунджа“ .  Гости на срещата бяха кметът на общината Георги Георгиев и неговите заместници Станчо Ставрев, Георги Чалъков и Ели Василева.

„… Уверявам Ви, че се гордеем с активната социална политика в подкрепа на хората, която нашата община „Тунджа“ провежда през годините. Благодаря Ви за Вашето разбиране, отношение и съпричастност, защото нищо от тази социална политика, нямаше да се случи, без Вашето поощрение и оценка. Имаме нужда от това да бъдем по-човечни, във всеки един момент от нашия живот.

Приемете моите и на цялото ръководство на община „Тунджа“, най-искрени пожелания за много здраве и благополучие на Вас и Вашите близки, по случай наближаващите коледни и новогодишни празници…“, с тези думи кметът на община „Тунджа“ Георги Георгиев приветства всички присъстващи.

С думи на благодарност към общинското ръководство за грижите, които полага през годините за жителите на общината, за отговорната социална политика и съпричастността към хората в нужда, се обърнаха ръководителите на социални услуги от селата Калчево, Веселиново, Генерал Инзово и Скалица.

За срещата потребителите на социални услуги бяха подготвили кратка художествена програма, включваща песни, стихотворения и драматизации, свързани с църковния празник „Игнажден“.

Срещата протече в изключително непринудена и сърдечна атмосфера.