Проблеми с благоустрояването поставени пред депутатите от БСП

В Приемната на БСП в ж.к.“Зорница“, присъстващите жители на квартала поставиха наболели проблеми пред народните представители от” БСП за България” Кристиан Вигенин и Николай Пенев ,както и преди общинските съветници от БСП в Общински съвет Ямбол. Повечето въпроси касаеха благоустрояването на квартала – липсата на осветление, недостатъчните паркоместа, лошото състояние на тротоарите при блокове с №3,4 и 5, сухи дървета зад блок №3, които при силен вятър са потенциална опасност за преминаващите и др.

Гражданите поставиха като сериозен проблем неспазването от превозвачите на разписанието на градския транспорт и шума от кварталния автосервиз. Общинските съветници и депутатите изслушаха внимателно всеки гражданин и поеха ангажимент да съдействат за решаване на поставените проблеми.
БСП обяви началото на кампания „От врата на врата“, като през месец февруари в ж.к „Зорница“ ще бъде поставено началото. След анкетиране на възможно най- голям брой граждани, ще се обобщят най- сериозните проблеми на квартала и отношението на хората към поемането на дълг от 17 млн. лв от община Ямбол.
Участниците в срещата пожелаха по- чести срещи, защото те са полезни и връщат увереността у гражданите, че има отговорни политици, които се интересуват от проблемите им и се ангажира с тяхното решаване.

Пресцентър БСП-Ямбол