Празник на силата и красотата с много награди

Всеки жител на Ямбол от 4 до 84 години, който  се включи в тренировка с леки тежести с продуцента и риалити звездата Киро Скалата, ще получи подарък. Този петък 25 септември от 11 часа пред строителен хипермаркет АВС екзотични красавици и мускулести момчета ще награждават всеки, който се включи в предизвикателство на лежанка, набирания и кофички. За стимул и вдъхновение пристигат секси- атлетичните модели от шоуто „Крале на силата”, които ще позират и мотивират участниците.

   „Идеята на пътуващото ни спортно шоу цели да събуди младежкия дух в по- възрастните и да запали ентусиазма в по-младите. На всеки участник отделяме специално внимание, защото преодолява собствените си ограничения и се включва пред камера и публика в един празник на красотата и силата. Упражненията с тежести са най-ефективен , евтин и бърз начин за оформяне на воля, сила и физика. Очаквам хора от всички възрасти да направим своите спомени, да изживеем емоцията от запознанството и в спортно приключение.“, споделя фитнес гуруто Вълчев.
В силовите предизвикателства могат да се включат всички от  от 4 до 84 години, дори без никакъв опит. За правилното изпълнение и безопасност ще се погрижи шампиона по културизъм Калоян Славов, който ще демонстрира състезателна мускулатура.

Записванията за участие водят техническите секретари, шампионката по скокове във вода и дъщеря на Скалата Нинка Вълчева и бизнес дамата и модел Мария Маринчешка. Специален гост на събитието е латино певеца с най-големите мускули  Nacho Paskal, който заедно с мениджърката на проекта, фитнес модел и певица НИККА, ще направат музикално шоу.

  Състезанието е част от видео продукт за телевизионното шоу „Фитнес Мания“. То намира широка медийна подкрепа, поради цветното си съдържание и благородната си инициатива. През миналата 2019 година, в турнето се включиха над 1000 участника от цялата страна, наблюдавано от близо 10- хилядна публика. Бяха раздадени награди за 50 000 лв. и бе подкрепено от над 25 електронни медии, вестници и телевизии. Шоуто е с 20 годишна история и стартова сцена на имена като Митьо Крика, Любо Лежанката, Ан Джи, Катрин Вачева, Йовко Тихов, Ани Лозанова, Анита Мейзър, mr Olуmpa Natural Антон Големанов и много други.

Кралете на силата  пристигат  с американска лимузина Linkoln Town Car на Limosbg.com Спортното оборудване и фитнес карти за шоуто  осигурява „Фитнес  Стил”. Екипа ще отседне в хотелски комплекс „Екатерина” и ще захранва мускули с  вкусните ястия на механа „Болярите”. Нощното парти  след шоуто ще бъде в Club Valentin.  

НАГРАДИ : протеинови вафли Fit Spo , издателска къща AMG Publishing , пуканки от American Popcorn Company , алкална вода от Kangen , хранителни добавки Naturpharma , подаръци от винарска изба Terra Tangra , хранителни добавки Fortex  , сладоледи „Карил” , ръчно направени сaпуни Funky Labs .  
 Медийни партньори : Sportal.bg , YambolPRESS,  Национална телевизия Ера, кабелна телевизия Деймос , DSTV , списания Слава , вестник „19 минути”,  Darts news , 2B Consulting , Paragraf 21 .