Парламентарни избори 2021: Янко Янков, ДПС: Гражданите на ямболска област заслужават по-качествено, по-резултатно и по-добро политическо присъствие

Янко Янко, водач на листата на ДПС за 31 МИР-Ямбол. 

  • Г-н Янков, завърши предизборната кампания за парламентартия вот. Какви послания оставихте у избирателите при срещите си с тях?
  • Искам да благодаря на всички хора, с които се срещнах в тази кампания. За мен тези срещи бяха изключително важни, защото ми стана ясно, че наистина правилно съм приел предизвикателството да водя листата в Ямбол. Гражданите на ямболска област заслужават много по-качествено, по-резултатно и по-добро политическо присъствие, много по-мащабни действия съобразени с ямболския регион. Ние тук сме добър екип. Като партия сме носители на всички ония ценности, които дават възможност да ги реализираме по места. Смятам, че нашият път в Ямбол сега започва и тоя път все повече ще събира върху себе си хора качествени, хора активни, хора, които милеят за бъдещето и децата си. За нас е много съществено в крайна сметка ямболският потенциал, който е изключително сериозен, чрез новите европейски реалности и възможности максимална степен да се реализира като качество на живот, като мащабна отговорност, каквато имаше Ямбол по-рано , като мащабно земеделие , като трансграничен район, в който може да бъде обект на много сериозен туризъм със сериозен исторически потенциал. Наясно сме с тези неща и аз съм силно мотивиран от срещите, които имах , защото се запознах с много качествени хора.
  • Какви конкретни ангажименти поемате към Ямбол?
  • Конкретният ангажимент, който поемам ако бъда избран за народен представител, е да осигурим директна комуникация на Ямбол като бизнес, като здравеопазване, като образование, като всичко онова, което е важно за един регион, с централните органи на държавата, парламента като основна институция и разбира се с изпълнителната власт, която е онова, от което зависи финансирането.
  • Защо е важно да гласуваме?
  • Искам да се обърна към дамите в Ямбол, като носители на най-сериозните ценности в семейството. Уважаеми дами на Ямбол, накарайте съпрузите си да гласуват, защото това е добро за бъдещето на семействата и децата ви. Вие решавате за кого да гласувате, важно е да го направите. Вярвам, че жените имат интуицията да изберат правилните хора. Надявам се, че част от тези гласове ще дойдат и при нас, защото ние ще им отговорим с изключително качествени действия в полза на семействата.

Купуването и продаването на гласове е престъпление