Парламентарни избори 2021: Корнелия Нинова в Ямбол: В неделя е решаващ ден за бъдещето на България, в този момент БСП единствена може да свали ГЕРБ от власт

„Неделя е решаващ ден за бъдещето на родината ни. Ако искаме да я променим, ако искаме да сменим режима на Борисов, ако искаме да възстановим икономиката, да овладеем кризата, да имаме работа, да има високи заплати и пенсии, то нека го направим на 4. 04. с номер 4 в бюлетината – „БСП за България“. Това заяви в Ямбол председателят на БСП Корнелия Нинова, която в центъра на града се срещна със социалисти и симпатизанти.

„4 години ние бяхме единствената и категорична опозиция, 4 години не се предадохме и не се продадохме и днес в този момент БСП е единствената партия, която може да свали ГЕРБ. Ние имаме конкретен и ясен план за управлението на страната, но и за първите 100 дни със спешните мерки, с които да помогнем за овладяване на пандемията, да помогнем на българската икономика и на българските домакинства. Готови сме за това, но ни трябва и вашата подкрепа. Не се страхувайте, не продавайте бъдещето си, не се поддавайте на манипулации и внушения. Гласувайте свободно. Гласувайте за промяната. „БСП за България“ 4-4-4 и с грижа за хората“, каза още тя.

Лидерът на българските социалисти връчи електронни членски карти на 24 нови членове. Нинова поздрави влелите се в БСП, защото са ги припознали като алтернатива и като единствената партия, която може да донесе промяната.

Водачът на листата на „БСП за България“ Кристиан Вигенин призова към активност, за да бъде Ямболска област отново първа по резултат в страната за БСП и изрази надежда, че в следващото управление регионът ще има по-голяма подкрепа за развитие.

„Вярвам, че следващото ново управление с грижа за хората ще направи много повече за Ямбол, промяната в региона ще бъде реализирана през следващите 4 години и едно ляво управление ще може да направи много повече за този регион“, допълни още той.

Дошлите да видят лидера на левицата дълго време искаха да се снимат с нея, да вземат автограф за спомен и да си поговорят, а Корнелия Нинова накрая им благодари за зареждащите срещи.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление