Парламентарни избори 2021: Ангел Джамбазки подкрепи Мария Цветкова и листата на ВМРО – Ямбол

 „България над всичко – преди, по време и след кампанията! Така трябва да бъде, защото сме българи и България е нашето отечество, нашата земя повече от 1300 години.” Това заяви в Ямбол зам.председателят на ВМРО-БНД и евродепутат Ангел Джамбазки, който дойде в града, за да даде подкрепата си за кандидатите за народни представители от листата на ВМРО в 31 МИР-Ямбол.

„Защо да се гласува за ВМРО? Заради доходите, заради сигурността, заради семействата. А особено в Ямбол защо да се гласува за ВМРО и за Мария Цветкова ? Защото Мария Цветкова за година и половина мандат положи много повече усилия отколкото хора, които са били народни представители пълни мандати. Защото е сърцата, защото е почтенна, защото е честна и защото работи много. Мария е принципна и е добър български националист,  съпруга и майка.”, категоричен беше Джамбазки. По думите му листата на ВМРО се различава  от  останали с това, че  е изцяло с  хора от Ямбол, а не парашутисти, които са дошли да вземат поредната партийна квота без да знаят къде се намира градът.  

„ На 4 април бюлетина номер 1!, призова Ангел Джамбазки.  Мария Цветкова е и ще бъде добър народен представител на Ямбол, категоричен беше той.  

„За мен е чест да бъда водач на листата на ВМРО-БНД за Ямбол, защото нашата листа е изградена от честни и достойни хора, хора родолюбци, които милеят за родния си град и ще защитават интересите на нашите съграждани от област Ямбол.”, сподели Мария Цветкова. Тя определи кампанията на своята партия като успешна, с изключително позитивни и зареждащи срещи с хората от областта.  „ Залагаме на доходите, на семейството, на сигурността на гражданите и разбира се каузата Македония”, допълни още тя.

Заедно с  Мария Цветкова,  Тодор Налбантов, Емил Попов и Доника Панайотова Ангел Джамбазки разговаря с граждани на Ямбол. Срещите с хората преминаха  при голям интерес, с множество въпроси и отговори.

1️⃣✅ За ВМРО и изпълнените обещания гласувайте с номер 1 в интегралната бюлетина! Защото за тях България е над всичко!

#ВМРОНомер1 #БългарияНадВсичко

Купуването и продаването на гласове е престъпление