Надежда за Добринка

Благодарение на всички, които участваха в инициативата „Да помогнем на Добринка”, от 04 април 2017 г. Добринка Колева продължава лечението си в Германия в клиниката в гр. Тюбинген. Участниците в инициативата дариха 30 000 лв., като чрез учениците и учителите на нашата гимназия бяха събрани 10 000лв. от тази сума. Основното финансиране е от център- фонд за лечение на деца в размер на 270 000 лв.


Благодарим на всички, които се включиха в благотворителната инициатива „Да помогнем на Добринка” – учениците, педагогическия и непедагогическия персонал на гимназията, родителите и Училищното настоятелство, Обществения съвет на гимназията; учениците и учителите от ямболските училища – НУ „св.св. Кирил и Методий”, НУ „Проф. Петър Нойков”, ПМГ „Атанас Райнов”, ПГХТТ – Ямбол, Професионална гимназия по туризъм – Велико Търново ; на училищата от Асоциацията на кеймбридж училищата в България, на БЧК – Ямбол, на магазини „Славекс”, фирма „Диди ООД”, фирма „Жого” и др. предприятия и фирми , на дарителите от базарите за мартенички и сувенири, на закупилите благотворителни картички, на всички, които дариха средства в набирателната сметка за Добринка. Благодарим на Ямболските медии, на работещите в държавните и общинските институции, на съпричастните и отзивчиви граждани на Ямбол… на всички добри, милосърдни и състрадателни хора. Без всички Вас лечението на Добринка Колева нямаше да бъде възможно. ПОЖЕЛАВАМЕ УСПЕШНО ЛЕЧЕНИЕ НА ДОБРИНКА, НАДЕЖДА И ВЯРА И НЕКА БОГ ДА БЪДЕ С НЕЯ. НИЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖИМ ДА Я ПОДКРЕПЯМЕ. ПРИКЛЮЧИ САМО ПЪРВИЯ ЕТАП.
Към настоящия момент инициативният комитет „Да помогнем на Добринка” не организира концерти, базари и мероприятия. За подпомагане финансово престоя на семейството в Германия продължаваме да разпространяваме благотворителни картички на стойност 1 лв.

Йордан Милков,
Директор на ПГПЧЕ „Васил Карагьозов”-Ямбол