Млади ямболски социалисти посетиха Народното събрание

По покана на народния представител от БСП Кристиан Вигенин  млади социалисти от област Ямбол се запознаха с работата на Народното събрание. Имаха възможността да наблюдават и дебатите и гласуването по Законопроекта за изменение и допълнение на Закона за предучилищното и училищното образование.

Младите хора проведоха среща  в зала „Запад” и всеки от тях можеше да зададе въпроси, които ги вълнуват относно работния ден на народните представители, организацията и дейността на националния парламент. Срещнаха се и с Председателя на НС на БСП Корнелия Нинова, както и с Николай Пенев – също депутат от ямболска област.

По-късно посетиха централата на БСП за задълбочен политически разговор с Евгени Кандиларов –  член на Националния политически институт  към БСП, Кирил Добрев – Зам.- председател на НС на БСП и Кристиан Вигенин – домакинът на Младежкото обединение от Ямбол.

Социалистите споделиха, че тези посещения са изключително полезни за младите хора, защото по този начин виждат отблизо работата на народните представители и  сериозния ангажимент, който поемат към обществото да работят за неговия интерес.

Пресцентър