Местни избори 2019: Обещано и изпълнено, за по-малко от 30 дни! Отчет на кандидат-кмета Валентин Ревански

За първи път в историята поне на Ямбол кандидат за кмет и кандидати за общински съветници правят отчет за поетите пред гражданите и изпълнени ангажименти по време на предизборна кампания. 

Валентин Ревански и неговият екип доказаха, че са хора не на обещанията, а на действията.   

За по-малко от 30 дни, те проведоха редица срещи на различни места в Ямбол. Кампанията, която водиха, разкри как ефективно могат да бъдат решени проблеми на хората, дълги години останали нечути от управниците.

Бързо и с не много средства!

Бяха поставени близо 20 нови пейки, а над 30 бяха възстановени,

огромно сметище бе почистено, сменени бяха над 50 улични осветителни тела, а детски площадки – облагородени, улични дупки бяха запълнени, дворът на рушащо се училище бе почистен,

бе обезопасено и футболно игрище.

Именно това ще бъде моделът на работа на кандидатите за кмет и съветници, ако бъдат подкрепени – да се срещат, чуват и решават проблемите на гражданите!

Валентин Ревански благодари за подкрепата и помощта на всички, които пожелаха да се срещнат с неговия екип! Благодари на десетките доброволци, застанали зад общата кауза – да променим Ямбол заедно!

„Не вярвайте на тези, които казват, че няма смисъл да излезем и да гласуваме на 27-ми октомври! Защото смисъл има! Защото всичко зависи от нас, гражданите на Ямбол! Само така ще можем да превърнем нашия роден град в добро място за работа, развитие и бъдеща перспектива!’’, призовава Валентин Ревански.

Кандидатите за кмет и общински съветници днес ще представят своя отчет пред живущите в к-с „Диана“ до блок 4, а в четвъртък ще бъдат в к-с „Златег Рог“.

 
Купуването и продаването на гласове е престъпление!