Мария Цветкова отново повежда листата на ВМРО в Ямбол

ВМРО-БНД регистрира кандидатите си за народни представители в 31 МИР

 

Народният представител от Ямбол в 44-то НС Мария Цветкова отново повежда листата на ВМРО в областта за парламентарните избори на 2 октомври. ВМРО – Българско национално движение регистрира в Районната избирателна комисия листата си с кандидати за народни представители в 31 МИР – Ямбол.

 

„За мен е чест отново да поведа листата на ВМРО в Ямбол, съставена от достойни български родолюбци, които милеят за родния си град. Те са способни да отстояват интересите на своите съграждани и националните приоритети. Благодаря за доверието на нашите членове от областта, че отново ме издигнаха за водач в родния ми град. Гордея се, че в нашата листа има инженер, двама юристи, студент по политология и предприемач в IT сектора, които са интелигентни и дейни хора“, заяви Цветкова.

„На нас от ВМРО се пада отговорната задача да се противопоставим на всички чужди влияния, които определят българската политика и на партиите в парламента, които обслужват американски, руски, турски и всякакъв друг, но не и българския интерес. 

ВМРО е партията, която не служи на чужди държави и посолства. 

Влизаме в тези избори с призива „България на българите! България над всичко!“, допълни още Мария Цветкова.

 

Приоритетите на ВМРО са свързани с увеличаване на доходите на хората, които се топят от инфлацията, шокиращите цени на горивата, тока, природния газ и хранителните продукти. Сред основните цели на ВМРО са също справянето с демографската криза, финансова подкрепа за работещите и образовани родители, изкореняване на циганската престъпност, трафика на нелегални имигранти и корупцията, националноотговорна външна политика, както и промяна на правилата в държавата – нова Конституция. 

 

Ето кандидатите за народни представители на ВМРО – Българско национално движение в 31 МИР-Ямбол:

1. Мария Йорданова Цветкова – родена в гр. Ямбол, на 47 години. Завършила ТМТ „Иван Райнов“ в родния си град, а по-късно СУ „Св. Климент Охридски“ със степен магистър по международна журналистика и НСА. Журналист с над 20-годишен телевизионен опит в новини и публицистика, автор на военноисторически документални филми. Народен представител в 44-то НС, член на националното ръководство на ВМРО. Семейна, има дъщеря.

 

2. инж. Емил Костадинов Попов – роден в с. Генерал Инзово, на 57 години. По образование е машинен инженер, представител е на малкия бизнес. Член на областното ръководство на ВМРО в Ямбол. Семеен, има син и дъщеря.

 

3. адв. Доника Панайотова-Цонева – родена в гр. Ямбол, на 45 години. С висше юридическо образование, адвокат към АК-Ямбол с над 18 годишен юридически стаж. Председател на Женската организация на ВМРО в Ямбол и секретар на Областния комитет. Семейна, има син.

 

4. Георги Иванов Янузов – роден в гр. Елхово, на 22 години. Студент по Политология в ПУ „Паисий Хилендарски“. Поддържа страница за българска история и геополитика. Общински председател на ВМРО за община Елхово.

 

5. Калина Михова Манева – родена в гр. Ямбол, на 45 години. Завършила ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“ с магистърски степени по специалностите „Български и руски език“ и „Право“. С юридически и административен опит в образованието, работила като учител.

 

6. Венцислав Сивелинов Сивов – роден в гр. Ямбол, на 43 години. Общински съветник в Обс Варна, председател на Комисията по транспорт и областен координатор на ВМРО. Председател е на читалище “Св. Никола – 2017”. Предприемач в IT сектора, недвижими имоти и туризъм. Моторист по душа.