„Кой прибира сутрин звездите?“ – театрално-музикален спектакъл за възрастни

На 12 ноември (понеделник) от 18:00 ч в залата на кукления театър любителите на Мелпомена могат да видят една нетрадиционна театрална постановка – „Кой прибира сутрин звездите?“ с участието на Димо Стоянов от група P.I.F. и гласа на Китодар Тодоров.

Текст: Здрава Каменова и Димо Стоянов
Режисьор : Мария Банова

Театрално – музикален спектакъл за възрастни
Компилацията между театрална игра и живо музикално изпълнение, прави спектакъла различен и емоционален. Музикалните изпълнения допълват сценичното решение.

На сцената е рок група,  която има репетиция. Те са в своята репетиционна. Солиста на групата е вглъбен в себе си, мислите му го отвеждат в негови спомени и мисли. Представлението е изградено от монолози, които актьора споделя на публиката. Те засягат темите за живота, славата, самотата, любовта , родителството, детството. Музикантите от групата се включват в спектакъла с изпълнение на песни от репертоара на групата. Представлението има за цел да разтовари зрителя и да го провокира да се замисли за нещата от живота. Чрез осветлението ще бъдат отделени актьора и групата. Присъствието на групата ще бъде деликатно и ненатрапливо. Едно представление – концерт поднесено с такт, хумор и себепознание.

Цена на билетите 10 и 15лв.

Билетите ще се закупуват в куклен театър и със заявка по телефона: 046/662738 ; 0879021607 ; 0879147787