Катя Георгиева: Общинските съветници на БСП ще отстояват поетите ангажименти пред новото управление на Ямбол

     Избраните общински съветници на БСП ще отстояват поетите ангажименти пред новото управление на Ямбол, заяви на първата пресконференция след местните избори председателят на БСП – Ямбол Катя Георгиева. Като председател на левицата и като кандидат за кмет тя изрази дълбока благодарност към ямболци, които са им гласували доверие в тази достойна от страна на БСП кампания, която е била открита и откровена.

    Председателят на левицата в Ямбол уточни още, че в момента подготвят анализ за представянето на БСП на местния вот, но окончателната оценка ще бъде дадена от конференцията.

    Катя Георгиева съобщи, че те ще бъдат много последователни, много отговорни в работата си в този Общински съвет, няма да влизат в договорки, в съглашателства и в предварително изчислени аритметични мнозинства, а ще работят проектно и ще подкрепят всяко предложение, което е полезно за ямболци, което е мотивирано и аргументирано и калкулирано така, че да не ощетява финансовата стабилност на община Ямбол.

    Тя уточни още, че ще залагат на по-сериозна инициативност в този Общински съвет, тъй като в него няма еднозначно мнозинство и има възможност с по-добра мотивировка да бъдат подкрепени идеи в интерес на ямболските граждани, които преди не са срещали подкрепа.