Инициативният комитет в подкрепа на независимата кандидатура на Георги Славов за кмет на Ямбол внесе документи за регистрация в ОИК

Председателят на Адвокатската колегия в Ямбол адв. Георги Георгиев оглави Инициативния комитет в подкрепа на независимата кандидатура на настоящия кмет на града Георги Славов за нов кметски мандат. Документите за регистрация бяха внесени днес в Общинската избирателна комисия от адв. Георгиев и Елена Кънева – финансист – също член на инициативния комитет. „Георги Славов се доказа като изключителен професионалист в работата си. Този човек за три мандата направи несравнимо повече за Ямбол, отколкото предишни кметове за 30 години. И това е видимо за всички. Има, разбира се, още много неща да се свършат и трябва да продължим, за да бъде Ямбол един истински европейски град“, аргументира подкрепата си председателят на инициативния комитет. „Заставам зад Георги Славов, защото той не на думи, а на дела успя да преобрази Ямбол – от един занемарен и изоставен град го превърна в красив и уреден, град, с който се гордеем“, допълни Елена Кънева.

В инициативния комитет, издигащ кандидатурата на Славов влизат още Цветанка Николова – директор на професионалната гимназия по туризъм в града, Иван Чолаков – треньор на баскетболния отбор на Ямбол, Милчо Начев – директор на Музея на бойната слава, Петко Йорданов – директор на Художествена галерия „Жорж Папазов“ и Елица Главчева – ръководител на ОДК – Ямбол.

„Благодаря на хората, които застанаха зад мен, твърдо убедени в каузата, че Ямбол не трябва да губи инерция, че това, което постигнахме с много труд в последните 12 години, не може да бъде захвърлено с лека ръка. Градът няма нужда от експерименти“, категоричен бе Георги Славов. „Вярвам в обективната оценка на хората и че всеки ямболлия в крайна сметка иска да живее в един съвременен и динамично развиващ се град. Това е целта, която съм следвал винаги и за която ще продължа да работя“, допълни още Славов. По думите му в инициативния комитет няма партийни членове и това е в съответствие с желанието кандидатурата му да бъде надпартийна и обединителна за Ямбол и ямболлии.