Заключителна среща

Комплекс за социални услуги за деца и възрастни – Ямбол ще бъде домакин на годишната заключителна среща за 2016 година от цикъла „Заедно можем повече” на 17 и 18 ноември 2016.

  Програмата за настоящата работна среща  включва следните модули:

  • Модул „Социалните услуги и развитието на подкрепената и защитената заетост”, като гост ще бъде г-н Г. Георгиев – Председател на НАСО.
  • Модул 2 -Изнесена приемна на НАСО в град Ямбол с участието на експерти от Агенцията за социално подпомагане, които ще отговарят на поставените въпроси от страна на участниците. Целта на срещата е да дискутират въпроси по предстоящите промени в социалното законодателство – ЗСП и ППЗСП, както и др нормативни актове. 
  • Модул 3 – Работна среща на тема „ Мотивацията за работа в социалната сфера” с гост – лектор Десислава Иванова, завършила СУ „Св. Климент Охридски“ със магистърска специалност по клинична психология и психология на развитието, образованието и културата; член на Българското общество за лаканианска психоанализа / БОЛП, на Новата лаканианска школа/ NLS и на Международната асоциация по психоанализа/ WAP.

 

Срещите се провеждат за шеста поредна година и се очакват да вземат участие специалисти от социални услуги от страната.

%d1%81%d0%be%d1%86%d0%b8%d0%b0%d0%bb%d0%b5%d0%bd-%d0%ba%d0%be%d0%bc%d0%bf%d0%bb%d0%b5%d0%ba%d1%81