Временно ограничение на движението на кръстовището до ж. к. „Д-р Дончев“

Във връзка с продължаващия ремонт на Околовръстен път „Изток“ в Ямбол, в четвъртък, 9 август, от 8.00 до 17.00 часа временно ще бъде ограничен достъпът в района на кръстовището на околовръстното шосе при границата с ж. к. „Д-р Д. Дончев“. Ограничението ще засегне платното откъм жилищния квартал и свързването му с шосето, южно от парк „Боровец“. Другата част от платното ще бъде свободна за преминаване на моторни превозни средства.

Това е едно от възловите кръстовища на обходния път по трасето му  в рамките на града, където се прави връзка с близките жилищни блокове, парк „Боровец“ и централната зона на Ямбол. В същото време участъкът е в непосредствена близост до сградите на Дом стари хора, Домът за медико-социални грижи и обект „Нова болница“.

През изминалата седмица бяха извършени ремонтни дейности на друго кръстовище по трасето на околовръстното шосе – в района на ж. к. „Г. Бенковски“ между блокове 10 и 16.

Ремонтът на участъка от Обходен път „Изток“ – от северната граница на к-с „Бенковски“ (бл. 22) до печатница „Светлина“, с очаква да приключи до 20 август.