Avon събира първия “отряд” от елитни гримьори в Ямбол – Avon Makeup Squad

Козметичната компания ще обедини първокласна селекция от гримьори от 24 града в страната, включително в Ямбол, които ще участват в бъдещи събития и кампании на бранда

Четки, грим, огледало. Това са най-добрите приятели на всеки гримьор. Към тях се присъединява и AVON България като предоставя вълнуваща възможност на професионални гримьори от град Ямбол и други градове в страната.

Козметичната компания обявява конкурс с цел сформиране на елитна селекция от гримьори от 24 града в България, които ще имат възможността да установят партньорство с Avon и да се присъединят към предстоящите дейности и събития на марката. Първият по рода си Avon Makeup Squad ще обедини най-талантливите майстори на грима като им предостави платформа за развитие, популяризиране на дейността им в социалните канали на марката и възможности за работни ангажименти в редица популярни събития на компанията из цялата страна. “Отрядът” от гримьори ще се ползва и с допълнителни специални привилегии като ексклузивен достъп до най-новите продукти на бранда, участие в различни обучения, покани за специални събития и други вълнуващи изненади. 

Желаещите да се включат ще имат възможността да го направят от 14-ти февруари до 1-ви март като за целта изпратят видео с дължина до 10 минути, демонстрирайки как поставят ежедневен грим на друг човек. Допълнителна информация относно Avon Makeup Squad и условията на конкурса могат да бъдат открити на avon.bg/squad.

 

За AVON България:

От 130 години Avon подкрепя жените предлагайки иновативни, висококачествени продукти, които основно се продават от една жена на друга. Милиони независими представители по целия свят продават емблематични марки като Avon Color и ANEW чрез своите социални мрежи и изграждат собствен бизнес на пълно или непълно работно време. Avon подкрепя както развиването на жените, така и тяхното благосъстояние. Компанията е дарила над 1 милиард долара чрез каузи посредством Avon и Avon Foundation. Научи повече за Avon и предлаганите продукти на www.avonworldwide.com

 

За Natura &Co

Natura & Co е глобална, целеустремена, мулти-канална и мулти-брандова козметична група, която включва Avon, Natura, The Body Shop и Aesop. През 2018 г. Natura & Co отчете нетни приходи в размер на 13,4 милиарда бразилски долара. Четирите компании, формират група, която се ангажира да генерира положително икономическо, социално и екологично въздействие. От 130 години Avon се застъпва за правата на жените: предоставя иновативни, качествени козметични продукти, които се продават предимно на жени от жени. Основана през 1969 г., Natura е бразилска мултинационална компания в областта на козметиката и личната грижа, лидер в директните продажби. Основана през 1976 г. в Брайтън, Англия, от Анита Родик, The Body Shop е глобална марка за красота, която се стреми да направи положителна промяна в света. Австралийската марка за красота Aesop е създадена през 1987 г. с цел да създаде гама от превъзходни продукти за кожа, коса и тяло.

 

 

За повече информация:

Преслава Цачева

PR Manager

All Channels PR

Tел. +359 879 16 32 51

E-mail: ptsacheva@all-channels.com

 

 

Цветелина Илиева

Juniour PR Consultant

All Channels PR

тел.: +359 887 075 248

tilieva@all-channels.com