53 годишен ямболлия получи седмичната награда на НАП

53 годишният  Мариан Михайлов от Ямбол спечели таблет с ретина дисплей от лотарията с касови бележки. Той получи в офиса на НАП- Ямбол седмичната награда от третото издание от лотарийната игра. Регистрирал е в сайта над 20 000 фискални бона и един от тях за 0,64 стотинки се е оказал печеливш. По професия Мариян Михайлов е компютърен специалист в държавната администрация. Уверен е, че късметът спохожда този, който му дава шанс с действията си.

  Припомням, че в данъчната лотария имат право да участват всички български граждани, които са навършили 14 години и регистрират фискалните си бонове в интернет, на специално създадения за целта сайт – www.kasovbon.bg. Както и през миналата година, данните, които трябва да бъдат въведени за участие, са стойността на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата бележка. Няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките, уточняват от НАП.

   Фискални бонове за над 5 милиона лева са регистрирани до този момент от град Ямбол Те участват в надпреварата за голямата награда от 50 хиляди лева в третия сезон на Лотарията с касови бележки на Национална агенция за приходите.   През октомври друга ямболлийка грабна седмичната награда – смарт часовник от 42 седмично теглене на лотарията, припомнят от НАП Ямбол.