Успешен зимен сезон за атлетите на „Тунджа“

Лекоатлетите от отбора на КЛА“Тунджа“-Ямбол  приключиха успешно участието си  зимните Национални шампионати в зала за отделните възрасти. С медали в своите дисциплини завършиха Полина Тодорова и Станимира Христова, а Красимир Кънев продължава успешно да се доказва както при юношите, така и при мъжете.

 С вицешампионска титла на 800м завърши  шампионата за мъже и жени ямболската атлетка и национален състезател  Полина Тодорова. Ден преди това тя спечели и бронз на 400метра. След броени дни Поли заминава за Истанбул, където заедно с отбора на България ще вземе участие в Балканските игри по лека атлетика в зала.

На националния шампионат по лека атлетика за юноши и девойки под 20 г. в София Станимира Христова спечели бронзов медал на 800 м., а в спор за третото място в спринта на 60 м. Красимир Кънев остана на стотни от бронза с личен резултат.

   Отличията на лекоатлетите от КЛА „Тунджа“ имат още по-висока стойност, защото те са може би единствените в страната, които се подготвят при толкова трудни условия. Школата на треньорите Галина и Йордан Атанасови не отстъпва на водещите клубове и затвърждава класата и традициите на близо стогодишната  ямболска лека атлетика.