Ямбол в очакване на пищна Джипси Кингс – фиеста

Звездите на фламенкото излязоха със специално обръщение към българските си фенове по повод концерта на 16 юни

„Скъпи приятели, ще се видим на 16 юни в Ямбол, България, за да направим една изключителна Джипси фиеста! Viva la musica!“ С тези думи основателите на  „Джипси Кингс“ – Канут Рейес, Пол Рейес и Чико Бучики се обръщат в специално изявление към родните фенове по повод предстоящия концерт.

На 16 юни, неделя, топ-музикантите, обединени във формата „Original Gypsies“ ще взривят площада на Ямбол с безплатен концерт по повод празника на града. Почитателите на фламенко, салса и поп музиката ще имат възможността да чуят легендарните „Bamboleo“, „Djobi Djoba“, „Volare“, „Un Amor“ и още много горещи хитове. Повече от 17 световни изпълнители ще се качат на сцената в Ямбол за истинско музикално пиршество с много емоции и танц.

Това е първият за България подобен концерт с участието на трима от създателите на групата или както сами се наричат „старите и исторически „Джипси Кингс“. Събитието е кулминацията на празниците, посветени на Деня на Ямбол и е с вход свободен за жителите и гостите на града.

Видеото с поканата към феновете може да бъде видяно на сайта на община Ямбол: www.yambol.bg , както и на: С оглед на Вашата сигурност, изображенията в това писмо са блокирани. Показвай изображенияhttps://www.youtube.com/watch?v=rNiw-HKfQjw  .