“Продължаваме Промяната“ регистрира листата си за участие в изборите за Народно събрание в град Ямбол

Вчера коалиция „Продължаваме Промяната регистрира листата си за участие в изборите за Народно събрание на 14 ноември 2021 г. в гр. Ямбол.

 

Критериите, по които са избрани кандидатите в листите на Продължаваме Промяната, са: да са добри професионалисти, доказали се в своята област, да са почтени и да не са членували в повече от една партия. Потенциално бъдещо участие в Парламента изисква от тях  да допринесат за развитието на населеното място, от което са избрани, да останат близо до хората в региона и да предлагат конкретни решения за техните проблеми.

 

Избрахме за листите хора, които имат своята кариера извън политиката и могат да се върнат към нея по всяко време. Така те не са зависими от политическия процес и от това да са в парламента, защото си имат добра кариера извън него. Това прави и много потрудно ние или някой друг да им каже какво да правят. Страната е готова да влязат добри специалисти по области, по сектори, които знаят какви са проблемите и имат смелостта да ги назоват, заедно с подходящите решения. Ние не събираме професионални партийци, а групи от съмишленици“, каза съпредседателят на „Продължаваме Промяната“ Асен Василев.

 

Водач на листата за обл. Ямбол е Мирослав Иванов – адвокат, завършил СУ „Св. Климент Охридски“, роден и израснал в града. Мирослав Иванов: „В листата на „Продължаваме промяната“ за обл. Ямбол присъстват почтени, честни, трудолюбиви и отговорни хора, за които участието на тези избори е лична кауза, а не самоцел. Ние не търсим светлината на прожекторите. Нашата цел е с много труд да допринесем за по-доброто бъдеще на България. Искрено се надявам избирателите да успеят да припознаят нашата кауза и да повярват в нас и в „Продължаваме промяната“!“

В листата ни впечатление прави присъствието на г-н Антон Шиков – предс. на Общинския съвет в града – който в лицето на „Продължаваме промяната“ вижда възможност да върне на дневен ред думата „почтеност“ в политическия и обществен живот в страната. Част от листата са още юристи, инженери, специалисти в областта на маркетинга и предприемачеството.