Представяне на „Визия за България” в Ямболска област

20 народни представители от парламентарната група „БСП за България” ще участват в представянето на „Визия за България” в Ямболска област  на 21 ноември. Председателят на партията и на парламентарната група Корнелия Нинова също ще е сред тях. Нейното участие ще е в общините Болярово и Ямбол.

В община Ямбол е планирана среща с народни представители в 18 часа в залата на Кукления театър. На нея, освен Корнелия Нинова и двамата ни народни представители Кристиан Вигенин и Николай Пенев, ще присъстват и Георги Свиленски, Ирена Атанасова и Крум Зарков.

В Болярово в залата на читалището от 13 часа ще се проведе среща със земеделски производители, на която ще присъстват Светлана Бъчварова, Радослав Стойчев, Стефан Бурджев и Даниел Йорданов. В общината са предвидени и обсъждания в селата Мамарчево с Крум Зарков, във Воден с Николай Цонков, в Голямо Крушево с Денчо Бояджиев, в Попово с Димитър Георгиев, в Стефан Караджово с Гeорги Гьоков и в Малко Шарково с Георги Свиленски.

В община Стралджа срещите са в града от 17 ч. и в с . Войника от 15,30 ч., на тях ще присъстват Антон Кутев и Донка Симеонова.

В Елхово в 17 ч. „Визия за България” ще се обсъжда с народните представители Христо Проданов, Александър Симов, Нона Йотова, Иван В. Иванов и Николай Пенев, те ще проведат и срещи в селата Бояново, Раздел и Лесово.

 

В залата на община „Тунджа” от 15,30 ч. също ще се проведе среща със земеделски производители с народните представители Светлана Бъчварова, Радослав Стойчев, Стефан Бурджев и Даниел Йорданов.